Dat is toch niet eerlijk (8+)

Tryater
za 4 mrt - 15:30
za 4 mrt 2023
15:30
  • za 4 mrt 2023
    15:30
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2
    Geweest

“Als de juf te laat in de klas komt is er niks aan de hand, maar als ìk dat doe heb ik een probleem. Mijn vriendje heeft gescheiden ouders en mag twee keer op vakantie, mijn ouders zijn nog bij elkaar en ik ga maar één keer. Mijn vader vindt jagen op hazen zielig, maar eet wel vlees van een koe.”

Dat is toch niet eerlijk?!

Vier astronauten worden naar een theater geteleporteerd door een mysterieuze stem. De stem heeft spelers nodig voor zijn zelfbedachte spel. De astronauten spelen het spel samen met de kinderen. De stem bepaalt over goed en fout. Wie er wel of geen punten krijgt. Pas als het spel gespeeld is mogen de astronauten terug naar de maan. Maar hoe eerlijk zijn de regels van dit spel? Waarom bepaalt de stem alles? En valt hier eigenlijk wel te winnen? 

Dat is toch niet eerlijk?  is een uniek interactief theaterspel.  Dus niet alleen stilzitten, kijken en luisteren, maar ook zelf meedoen en je in het avontuur storten. Al spelend worden kinderen geconfronteerd met verschillen en bevraagd over hun gevoel voor rechtvaardigheid op kleine en grote schaal.

Credits

concept Karlijn Kistemaker | regie Karel Hermans | spel Raymond Muller, Brecht Wassenaar