Ronnie Flex Gaat Naar Huis

Ronnie Flex
wo 29 mrt - 20:15
wo 29 mrt 2023
20:15
  • wo 29 mrt 2023
    20:15
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote zaal
    Niet te koop

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat Ronnie Flex een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee het podium op neemt. Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt er nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek.

Hij groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent dat zich manifesteert in maar liefst drie disciplines (rapper, zanger en producer).

Maar de schaduwkant achter het grote succes was erg donker. Dit werd vooral duidelijk in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat onlangs de hoogtepunten hij zelf een tijd lang bezig is met de diepe dalen.

Maar dan komt er een virus en staat het 'artiesten leven' even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde: Muziek maken. Ronnie is weer thuis. 

In de media

"Van het opgewonden Uhuh, tot de reggae-versie van Non Stop of de samba van Energie. Het jonge publiek in de zaal springt regelmatig uit de stoelen" - ★★★★ NRC