Night of the Problems

Circus Treurdier
10 mei
-
13 mei
Data & tickets
 • wo 10 mei
  20:30
  Den Haag, Den Haag
  Op locatie
  Geweest
 • do 11 mei
  20:30 - 22:15
  Den Haag, Den Haag
  Op locatie
  Geweest
 • vr 12 mei
  20:30 - 22:15
  Den Haag, Den Haag
  Op locatie
  Geweest
 • za 13 mei
  20:30 - 22:15
  Den Haag, Den Haag
  Op locatie
  Geweest

Deze voorstelling vindt plaats in Pakhuis de Règâh op Hoefkade 11 in Den Haag.

De Treurdierbar opent om 20.00 uur

De wereld staat in brand. We worden omsingeld door problemen. Ze zijn afschrikwekkend ernstig en schreeuwen om een oplossing. Daarom organiseert Circus Treurdier een (spetterende) gala-avond bij u in de buurt om al deze problemen te lijf te gaan.

''Grote theatrale fantasie'' - De Volkskrant ★★★★★

Een avond vol zang, muziek en absurdistisch theater. Met vraagstukken als: 'Is het klimaatprobleem erger dan het vluchtelingenprobleem?', 'Wilt u meer of minder Marokkanen?', 'Hoe blijf je hopen als alles hopeloos lijkt te zijn?'

Circus Treurdier maakt gehakt van uw pessimisme, en stuurt u met een glimlach weer naar buiten.
Er is een bar waar je tijdens de avond je zorgen weg kunt drinken, of met je buren kunt proosten op een probleemloze toekomst.”

Voor wie:
“Voor mensen die zich machteloos voelen in een wereld met meer problemen dan oplossingen. Voor wereldverbeteraars die alleen maar thuis zitten te zuipen. Voor idealisten die door de bomen het bos niet meer zien.“

Wat:
Absurdistisch muziektheater vol humor en ironie.

Locatie: Pakhuis de Règâh, Hoefkade 11

Pakhuis de Règâh programmeert in Bazaar of Ideas, naast The Student Hotel op 3 minuten loopafstand van Station Hollands Spoor. Vanaf het station loop je een klein stukje de Stationsweg af. Sla bij de eerste kruising linksaf de Hoefkade op. Daar zitten wij aan de rechterkant, op nummer 11.

Met de auto is het nog geen 5 minuten van de afslag Mariahoeve/Bezuidenhout.

Vijf sterren voor Night of the Problems

''De monoloog van Ellen Parren als Cassandra is het stilmakende hoogtepunt van de avond.''

''Malle sketches, prachtig gezongen folksongs, timide Nederlandstalige liedjes, een zingende zaag en grappige terzijdes over het vak van de theatermaker zelf.''

''Zonder cynisme, zonder betweterigheid, maar met grote theatrale fantasie, onderkoelde emoties en een in feite intens romantische levenshouding.'' - De Volkskrant ★★★★★

''Prachtige tekst en veel humor'' - Theaterkrant

''Circus Treurdier schotelt bijna tweeënhalf uur gegarandeerd vermaak voor'' - Het Parool

"... De drie acteurs en de muzikant houden je twee uur lang gevangen in hun opwindende mengeling van bloedmooie muziek, doorleefde ernst en van de pot gerukte kolder. "

"Ook in [die] leerstellige, moraliserende passages raken deze voortreffelijke acteurs een toon die licht is zonder dat de relevantie van de woorden wordt ondergraven."
- Muziektheater ★★★★★

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie