Get on stage 2017

Musicon
ma 12
juni
  • ma 12 jun
    20:00
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

 Stel je voor: je loopt de zaal binnen en je krijgt een programmaboekje in je handen gedrukt. Jouw beste vriend, waarvan je eigenlijk al heel lang weet dat hij goed kan zingen, staat vanavond op het podium. Samen met andere getalenteerde jongeren uit alle wijken van Den Haag heeft hij deze spetterende show onder leiding van professionals in elkaar gezet. Je bent getuige van de creatieve oerknal die volgt uit het samenbrengen van koplopers uit alle culturen en achtergronden; van de ideeën en kunst die zij in hun hart dragen.

De cast

Stichting Musicon Producties organiseert dit jaar de negende editie van Get on Stage! In de meivakantie hebben de jongeren van Get on Stage een denderend spektakel in elkaar gezet. De jongeren zijn afkomstig uit alle delen van Den Haag en zijn geselecteerd uit bijna 500 aanmeldingen.

 

Hun creativiteit, muzikaliteit en enthousiasme hebben geleid tot een spetterende voorstelling. De hele show is bedacht door onze eigen Haagse talenten, onder leiding van professionele coaches: Ferdinand van Duuren, Guus van der Steen, Remco Visker, Monique Bakker, Bert Verboom en een danscoach van Holland Dance: Michel Froget. De jongeren hebben al van het podium mogen proeven op het Bevrijdingsfestival Den Haag, Escamp Festival en het YourStage Festival. De voorstelling in de Koninklijke Schouwburg is de klap op de vuurpijl.

 

Theatergroep De Vijfde Vleugel als voorprogramma
Als voorprogramma van Get on Stage staat theatergroep De Vijfde Vleugel van Dalton Voorburg. Zij hebben tijdens het Your Stage Festival de battle of the school musicals gewonnen met een scene uit een eigen bewerking van de hitmusical HAIR. Op 12 juni wordt ook een klein deel van deze musical getoond, waardoor we kennis gaan maken met de hechte vriendengroep van acht hippies - straatarm, maar verbonden door één ideaal: lief zijn voor iedereen.

Credits

Get on Stage is mogelijk dankzij CultuurSchakel, Fonds1818, Madurodam, VSBfonds, Het Nationale Theater, Holland Dance, KeyMusic, LKCA, KunstBende, MOOOF, Prins27, Roots&Routes, Zuiderparktheater, Zabawas, De Schaapjes fabriek en Jacob List