Daniel Cohen

Daniël Arends

Thuis praat ik bijna nooit & God is mijn rechter
2 voorstellingen op 1 avond
vr 19 mei - za 20 mei
vr 19 mei 2023
-
za 20 mei 2023

"Lieve mensen, 

 

Ik treed twee keer per avond op. Ik speel twee verschillende stand up comedy-shows van ruim een uur. De eerste show is getiteld Thuis praat ik bijna nooit en de tweede show is getiteld God is mijn rechter. Je kan kiezen naar welke je gaat, maar je kan ook naar allebei.

 

Veel plezier,
Daniël"

Bezoek één of twee voorstellingen op een avond

Op vrijdag 19 en zaterdag 23 mei speelt Daniël Arends twee voorstellingen op een avond: Thuis praat ik bijna nooit (om 19:15 uur) en God is mijn rechter (om 21:15 uur). Wil je graag allebei de voorstellingen zien? Bestel dan zowel een kaartje voor de voorstelling van 19:15 uur als die van 21:15 uur. Voor allebei de voorstellingen ontvang je een apart kaartje. Je kan er ook voor kiezen om één voorstelling te bezoeken.

Kaartverkoop: Smart Tickets

Voor de voorstellingen van Daniël Arends verkopen wij extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic app op je smartphone. Deze app kun je downloaden in de AppStore of de Playstore. De gekochte tickets worden pas twee uur van tevoren actief en kunnen op deze manier niet worden doorgekocht. Het bestellen van de kaarten gaat precies hetzelfde als je gewend bent. Je kan max. 8 kaarten p.p. bestellen. Meer informatie en de juiste gebruikswijze >