Roy Soetekouw

Pieter Derks

Uit het niets
wo 12 apr - do 13 apr
wo 12 apr 2023
-
do 13 apr 2023

Daar is hij weer! In zijn vorige voorstelling wist hij het publiek met zijn persoonlijke rode draad te ontroeren, maar ook met scherp engagement bij de les te houden. Niet voor niets werd deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario. In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt Pieter Derks opnieuw verrassend simpele vragen. 

In Uit het niets durft Pieter complexe vraagstukken naast zich neer te leggen en zich te focussen op de simpelere kant van het leven. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.

Kaartverkoop: Smart Tickets

Voor de voorstellingen van Pieter Derks verkopen wij extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic app op je smartphone. Deze app kun je downloaden in de AppStore of de Playstore. De gekochte tickets worden pas twee uur van tevoren actief en kunnen op deze manier niet worden doorgekocht. Het bestellen van de kaarten gaat precies hetzelfde als je gewend bent. Je kan max. 8 kaarten p.p. bestellen. Meer informatie en de juiste gebruikswijze >
 

Credits

Tekst, spel en muziek Pieter Derks