Kamerich & Budwilowitz

Superslow (2+)

Bontehond
ma 24 okt 11:30 en 14:00
ma 24 okt 2022
11:30 en 14:00

Leve de prikkels en het onbekende! Geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin. Een voorstelling waaruit blijkt dat peuters veel stoerder zijn dan hun ouders ooit hadden verwacht. Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden. 

SUPERSLOW is een ode aan het avontuur, aan nieuwe dingen ontdekken en uit je comfort zone breken. Hetgeen waar peuters het allerbeste in zijn en iets dat ouders soms lastig vinden. Met goede bedoelingen, heel veel liefde en uit bescherming willen ouders hun kinderen behoeden voor het onbekende. Maar stiekem weten we dat kinderen vaak prima in staat zijn om het onbekende zelf te ontdekken. 

Dus stel jezelf open, verwacht niks en ontvang alles.

In de media

"In SUPERSLOW laat Faas drie performers associatief ontdekken en de grenzen opzoeken. De grenzen van hun omgeving, hun lichaam en soms ook van elkaar. Dit alles […] in razend tempo en met expressieve hiphop uitgevoerd." - Theaterkrant

Festival De Betovering

 

Deze voorstelling is te zien tijdens Festival De Betovering in de herfstvakantie! Van vrijdag 21 t/m zaterdag 29 oktober zie je de leukste familievoorstellingen en kan je meedoen met workshops en gratis programma's. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is?

Bekijk programma

Credits

Concept en regie Judith Faas | Dans en spel Serano Pinas, Liza Panjoel, Jeffrey Loewenicht, Megan Simons | Dramaturgie Victor Mentink | regieassistentie Millie Lijbers | Kostuum Eleftheria Lavdaki | Decor concept Wannes van der Veer | componist Mauro Casarini | productie Daan de Lau, Anne Straman