Tetsuro Miyazaki

Boel gevoel (4+)

Het Laagland
vr 28 okt - 14:00
vr 28 okt 2022
14:00
  • vr 28 okt 2022
    14:00
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 1
    Geweest

Gevoelens zijn er altijd en overal. Je broertje krijgt een groter cadeau. Je kunt ineens fietsen zonder zijwieltjes.  Er zit een draak onder je bed. Oma wil je steeds knuffelen. Je vader luistert niet. Je cavia is doodgegaan. Superhandig die gevoelens, omdat ze je helpen te weten wat je wilt én wat niet. Maar stel dat je nog niet weet wát je precies voelt, of wat je ermee moet. Als zo’n boel gevoel ineens naar boven komt, wat doe je dan? 

 

Heb je een Ooievaarspas? Lees meer over kaarten bestellen met een Ooievaarspas.

Boel Gevoel

Nora bouwt in de blokkenhoek een hoge toren. Als die bijna af is, komt Elia het laatste blok op een mooie plek zetten. Maar dan valt de toren om. Alles voor niets gedaan! Nora schreeuwt en rent achter Elia aan. De juf wordt boos op Nora en dan ineens... staat Nora aan de voet van een vulkaan. Die vulkaan stottert en sputtert en barst uit!

Ze maakt zich uit de voeten en belandt in een wervelende wereld, waarin alles en iedereen worstelt met gevoelens. Van een verlegen moddermonster tot een angstig puzzelstukje, van een beteuterde oma tot een lachende reuzenpanda. Zou dansen, zingen, rappen helpen? Of heel hard gillen? Wat als je boosheid niet meteen remt, je tranen niet gelijk droogt, maar alles eerst juist tot in je tenen doorvoelt?

Boel Gevoel is een uitbundige muzikale ontdekkingstocht naar je gevoelens, wat je ermee kunt en wat er gebeurt als je ze tot in je tenen doorvoelt. Een ongeremde revue voor alle Lachebalkjes en Huilebekkies van 4 tot 104!

Festival De Betovering

 

Deze voorstelling is te zien tijdens Festival De Betovering in de herfstvakantie! Van vrijdag 21 t/m zaterdag 29 oktober zie je de leukste familievoorstellingen en kan je meedoen met workshops en gratis programma's. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is?

bekijk programma

Credits

Tekst Maaike Bergstra | Regie Annelies van Wieringen | Cast Joris Erwich, Tessa de Lange & Caroline Mgata