door Bob Bronshoff

Youp van 't Hek

De Laatste Ronde
di 18 okt - do 20 okt
di 18 okt 2022
-
do 20 okt 2022

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Over twee jaar, op zijn zeventigste verjaardag, zet hij geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière.

 

Tip: Voorafgaand aan deze voorstelling kan je gezellig komen eten in ons restaurant. Meer informatie over dit diner en het menu vind je hier.

Voor die tijd reist Youp nog één keer met De Laatste Ronde langs alle Nederlandse en Vlaamse theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld. Nog een keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs. Zeker als Youp het vertelt.

Kaartverkoop: Smart Tickets

Voor de voorstellingen van Youp van 't Hek verkopen wij extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic app op je smartphone. Deze app kun je downloaden in de AppStore of de Playstore. De gekochte tickets worden pas twee uur van tevoren actief en kunnen op deze manier niet worden doorgekocht. Het bestellen van de kaarten gaat precies hetzelfde als je gewend bent. Je kan max. 8 kaarten p.p. bestellen. Meer informatie en de juiste gebruikswijze >
 

Credits

Teksten Youp van 't Hek | Muziek Ton Scherpenzeel | Muzikanten Ton Scherpenzeel/Ton Snijders en Rens van der Zalm