Chasing Summer: An Ego Document

Just Another Prophecy: Annica Muller & Barnaby Savage
wo 7
maart
  • wo 7 mrt
    20:30
    Zaal 3, Den Haag
    Zaal 3

Just Another Prophecy maakt Chasing Summer: An Ego Document. Een voorstelling over de westerse mens en zijn zoektocht naar verlossing.

De cast

Chasing Summer: An Ego Document is een bombastische roadtrip door symbolen en filosofie van de moderne mens. We laten ons inspireren door alles wat we tegenkomen, van hoge kunst tot glimmende kitsch, van Shakespeare tot de Kardashians. We idealiseren popcultuur, romantiseren spiritualiteit en verwerpen dogma’s.  
Hoe gebruiken we beelden en verhalen om een individuele werkelijkheid te creëren? Het is een proces van constante verlossing, van bestaande normen en conventies, waarbij de grens tussen fictie en realiteit vervaagt. Die voortdurende, scheppende spanning tussen waarheid en verlossing in een hyperrealistische is de wereld van Chasing Summer: An Ego Document.

 

Just Another Prophecy maakt geëngageerd theater met de hedendaagse popcultuur als uitgangspunt. We kijken kritisch naar de manier waarop de Westerse mens haar leven vormgeeft, zonder gemakkelijk te oordelen of een mening op te leggen aan het publiek. De uitkomst is een theatraal onderzoek, tussen performance, mime en teksttoneel.

Credits

concept, regie en spel Annica Muller & Barnaby Savage
vooronderzoek/tekstbegeleiding Erwin Maas
onder begeleiding van Hannah de Meyer
decor Eva Arends