Winterwerkplaats (12+)

CHANGE!
Van 12-25 jaar
di 27 dec - vr 30 dec
di 27 dec 2022
-
vr 30 dec 2022

Door een te kort aan aanmeldingen is de Winterwerkplaats omngevormd tot een marathon-maakdag op donderdag 29 decemeber. De jongeren maken in één dag een performance die ze opvoeren op het evenet van HNTdeMotor: DE TRIP. Deelnemers en kaartkopers van de presentatie zijn geinformeerd. Met vragen kan je mailen naar daandegroot@hnt.nl

Er zit een sticker op je raam. Er zit al heel lang een sticker op je raam. Voorzichtig peuter je de randjes los en krab je de lijm onder je nagels. Restjes plak die nog een tijdje met je hand meereizen. Wanneer heeft verandering tijd nodig en wanneer moet verandering NU? Lijnen, vormen, vakjes en patronen. Rustgevend of beperkend? Wanneer zet je je nagels ergens in en wanneer laat je los?   

Dinsdag 27 december bezoeken we ter inspiratie gezamenlijk de voorstelling METAMORPHOSES van Nicole Beutler, om 14:00u in de Koninklijke Schouwburg.

Tijden

- Dinsdag 27 december 10.00u – 17.00u
- Woensdag 28 december 10.00u – 17.00u
- Donderdag 29 december 10.00u – 22.00u
- Vrijdag 30 december 10.00u – 20.00u (presentatie om 19.00u)

Op donderdag 29 decemebr geven we al een kleine performance tijdens de theatrale afterparty van HNTdeMotor: De Trip. Na de performance kan je op het feest blijven. 

De presentaties vinden plaats op vrijdag 30 december. Voor deze presentatie kan je gratis kaarten kopen. Klik op speeldata en voeg de juiste tijd toe aan je winkelmandje.

Let op! Breng iedere dag je eigen lunch mee. Wij zorgen voor tussendoortjes, drinken, snacks en op vrijdag voor avond eten.

Doe mee met de Ooievaarspas

Ook bij deze werkplaats kun je de Ooievaarspas gebruiken. Heb je een Ooievaarspas? Selecteer dan een kaartje met Ooievaarspas-korting. Je ontvangt dan van ons een mailtje om je pasnummer door te geven. Een kaartje voor alle 4 dagen van de werkplaats kost met een Ooievaarspas 35 euro. Een kaartje met korting koop je uitsluitend met een geldige Ooievaarspas. 

Onderdeel van