Claudia de Breij

Oudejaarsconference 2022
wo 21 dec - za 24 dec
wo 21 dec 2022
-
za 24 dec 2022

Claudia doet het weer! Na haar succesvolle Oudejaarsconference van 2019 verzorgt Claudia de Breij dit jaar weer de Oudejaarsconference. Van woensdag 21 tot en met zaterdag 24 december zie je Claudia in de Koninklijke Schouwburg. Op 31 december wordt de voorstelling live uitgezonden vanuit Groningen.

 

Tip: Voorafgaand aan deze voorstelling kan je gezellig komen eten in ons restaurant. Meer informatie over dit diner en het menu vind je hier.

Kaartverkoop: Smart Tickets

Voor de voorstellingen van Claudia de Breij verkopen wij extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic app op je smartphone. Deze app kun je downloaden in de AppStore of de Playstore. De gekochte tickets worden pas twee uur van tevoren actief en kunnen op deze manier niet worden doorgekocht. Het bestellen van de kaarten gaat precies hetzelfde als je gewend bent. Je kan max. 8 kaarten p.p. bestellen. Meer informatie en de juiste gebruikswijze >
 

In de media

"De oudejaarsconference van Claudia de Breij is meeslepend en perfect in balans" - de Volkskrant ★★★★★

"Zowel muzikaal als visueel is De Breij’s Oudejaarsconference 2022 rijk bedeeld." - Trouw