A Medicine Show

Ashton Brothers
vr 27 mei 20:15 en 20:15
vr 27 mei 2022
20:15 en 20:15

De deuren zijn open en de harten kloppen. We mogen weer spelen! Bruisend van energie brengen de Ashton Brothers hun Medicine Show terug naar het theater. Een medicijn tegen de misère.

A Medicine Show

Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze tienduizenden mensen een unieke avond bezorgden, waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show…toen de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen. Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA! 
 
Als eerste theatergroep in Nederland presenteerden de broers in de zomer van 2020 daarom hun vrolijke en veilige theaterconcept A Medicine Show. Deze show was losjes gebaseerd op de successhow Charlatans, a medicine show waarmee de groep 15 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen- en buitenland. Het concept bleek zó succesvol dat de Ashtons het, flexibel meebewegend met de geldende maatregelen, verder uitrolden. En nu komen ze naar Den Haag!
  
De stoelriemen mogen weer vast, want de Ashton Brothers zijn terug. Nog altijd rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. Ze brengen een ongeëvenaard medicijn tegen de misère en beloven: Lachen is gezond!

Over Ashton Brothers

Ashton Brothers zijn een internationaal gelauwerde variété-spektakelgroep. Van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn, de broers hebben overal hun halsbrekende toeren uitgehaald en hun muziek, acrobatiek en magie gedeeld met de wereld. ‘The hardest working men in showbizz’ hebben elke avond maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen. 

Credits

Ashton Brothers Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde | Producent Ashton Brothers B.V. | Contact Peter Kolsters, info@ashtonbrothers.nl, tel. +31(0)653851641 | Tourneeplanning en publiciteitsmateriaal Senf Theater