Samenloop van Omstandigheden

Saman Amini
di 22
mei
  • di 22 mei
    20:15
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2

In 2016 was HNT acteur Saman Amini te zien op De Parade met een autobiografische liedjesvoorstelling. Samenloop van omstandigheden wordt i.s.m Paradiso Melkweg Productiehuis een avondvullende voorstelling waarin Amini over zijn leven, zijn moeder, vader en de liefde en alles wat nodig is om overeind te blijven als er niks meer overeind staat zingt, speelt en vertelt.

De cast

Saman Amini

Quote

Indringend, maar steeds ook met humor, met liveband en mooie projecties.

Onderdeel van:
TK Serie 2
Toneelserie 1

De voorstelling Samenloop van omstandigheden is een persoonlijk verhaal waarin alle universele thema’s samenkomen tot het punt waar ze een individu vormen. 

 

“Je bent wat je overkomt.
Humoristisch en indringend.
Zonder blad voor de mond en toch poëtisch,
Daar waar voor wordt weggekeken, en men wel weten wil.
Confronterend zonder enig moralisme.
Gevat en ad rem, met charme en in schaapskleren.”

 

Samenloop van omstandigheden op de Parade

In de zomer van 2017 was Saman Amini te zien op reizend festival de Parade met een autobiografische liedjesvoorstelling met live band, anekdotes en projecties. Samenloop van omstandigheden wordt voor de theaters uitgebreid tot een avondvullende voorstelling.

 

“Laatst zag ik in een tentje op De Parade de voorstelling Samenloop van omstandigheden van Saman Amini, Iraanse vluchteling, nu theatermaker in Nederland. Een half uurtje theater dat alles en iedereen door elkaar schudde.” 
- de Volkskrant

 

“De rijke symboliek en aangrijpende inhoud maken van Samenloop van omstandigheden een van de beste voorstelling die de afgelopen jaren op de Parade te zien zijn geweest.”
- NRC 

Indringend, maar steeds ook met humor, met liveband en mooie projecties.
de Volkskrant

De cast (1)

Saman Amini

Acteur