Alle 30 NUHR

NUHR
za 20
januari
  • za 20 jan
    20:15
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

NUHR laat hun 30 favoriete scenes uit 30 jaar samenwerking zien in een zeer beperkt aantal theaters waaronder de Koninklijke Schouwburg! Het lijkt misschien op een best-off programma, maar NUHR zou NUHR niet zijn als ze niet met het bestaande materiaal een heel nieuw programma zouden maken. Een unieke mogelijkheid om deze historische cabaretmannen, die voor hun laatste voorstelling de Poelifinario wonnen, nog één keer aan het werk te zien.

De cast

Onderdeel van:
Cabaret

NUHR zou NUHR niet zijn als ze niet met het bestaande materiaal een heel nieuw programma zouden maken. Natuurlijk zullen ze elkaar met alles-wat-er-is ook dit keer hard aanpakken. Ze zullen die scenes en liedjes eruit pakken die nog steeds actueel lijken te zijn en die onder grote druk het beste bij elkaar naar boven zal halen. Een levensgeschiedenis van 4 mannen met lol en littekens. Een historische voorstelling.

Voor de fans een warm bad van herkenning. Voor degenen die NUHR nog (bijna) nooit hebben gezien een niet te missen kans om één keer zelf te zien waar anderen soms in verbijstering over praten. Voor de één iets wat hij nooit zal vergeten. Voor de ander wat hij nooit zou vergeten. Het is geen afscheidstour- het gaat nog veel verder. Hoe ver dan? Nou, eerlijk gezegd hebben ze nog geen flauw idee. Enige dat ze nu weten is dat ze eigenlijk niet kunnen wachten om elkaar liefdevol en theatraal te slachten.

Credits

Met Peter Heerschop, Viggo Waas, Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr