Potjesman (1+)

Cie Petit
24 dec
-
24 dec
Data & tickets
 • zo 24 dec
  10:00 - 10:40
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
 • zo 24 dec
  11:30 - 12:10
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs

Er is een man die graag wandelt in zichzelf. Hij woont in een huisje vol potjes. Ieder potje is een wereld om te ontdekken. Laat de buitenwereld maar buiten. Kom je ook naar binnen?

De cast

Quote

"Een fijne kleine voorstelling, gevuld met klein geluk."

Potjesman is een zintuiglijke voorstelling in een tentje voor iedereen die graag eens een potje openmaakt. De solo speelde als Proeftuinvoorstelling op 2 Turven Hoog in Almere afgelopen oktober en is daar met veel enthousiasme ontvangen.

 

Kajetan Uranitsch studeerde in 2016 af aan de Amsterdamse Theaterschool (AHK). Hij speelde o.a. in Als je maar hard genoeg rent, weet niemand meer waar je bent van Theater Artemis, die onderscheiden werd met de VSCD mimeprijs 2016. In afgelopen Over t IJ festival speelde hij de solo Amatourist.

 

Jasmin Hasler komt uit Oostenrijk, studeerde textiel en landschapsarchitectuur en kwam na omzwervingen over de wereld in Nederland terecht om voor theatermaker op de HKU te studeren. Tijdens die laatste studie ontwikkelde zij een grote liefde voor zintuiglijk, lichamelijk en beeldend theater. In haar eigen werk speelt ze regelmatig voor of met kinderen.


 

"Een fijne kleine voorstelling, gevuld met klein geluk."
Theaterkrant ****

Credits

van Jasmin Hasler