Neurosen en andere hobbys

Hans Dorrestijn en vrienden
ma 20
november
  • ma 20 nov
    20:15 - 23:00
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Waarom zijn artiesten vaak zulke zenuwenlijders?

Hans Dorrestijn, Vrouwkje Tuinman en Ingmar Heytze zijn ervaringsdeskundigen, zowel op neurotisch als artistiek gebied. Samen gaan ze uw leed te lijf onder het motto: je bent pas echt ziek als je niet meer om je eigen ellende kunt lachen. Neurosen en andere hobby’s is een therapeutisch programma vol muziek, liedjes, samenspraak en poëzie.

De cast

Over de mentale leegte van mindfulness. Over moeders en vaders die nooit aan kinderen hadden moeten beginnen, en omgekeerd. Over liefde en andere onbehaaglijke zaken. Over de vraag of we diep in ons hart wel van onze tics af willen, want wat zijn we zonder?

Neurosen en andere hobby’s bewijst dat het leven weliswaar geen lolletje is, maar dat het echt nog stukken erger kan. Na afloop gaat u opgefleurd naar huis, ervan overtuigd dat het met u eigenlijk best goed gaat. Een louterende sessie vol alledaagse waanzin, wanhoop en zelfoverwinning – maar de meeste van deze is de zelfoverwinning. Declareer na afloop uw toegangsbewijs, garderobegeld én barrekening bij uw zorgverzekeraar! 

Credits

van en met Hans Dorrestijn, Vrouwkje Tuinman en Ingmar Heytze

© Het Nationale Theater

powered by Peppered