Peter Heerschop

De Alles Komt Goed Zondagmiddagshow
zo 29 mei - 15:00
zo 29 mei 2022
15:00
  • zo 29 mei 2022
    15:00
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal
    uitverkocht

Peter Heerschop komt al een paar jaar naar Den Haag voor een aantal bijzondere zondagmiddagen. We komen ouderwets samen en nemen eens goed door wat er de afgelopen periode is gebeurd. De Alles Komt Goed Zondagmiddagshow is volgens Peter ''een zondagse vertaling van seks, drugs en rock 'n roll in geloof, hoop en liefde".

Alles komt goed

“Het is een talkshow, een cabaretvoorstelling én een bijeenkomst tegelijk,” aldus Peter. “Wat krijgen we allemaal te zien?”, vraagt hij zich hardop af. “Nou, je krijgt vooral ook veel mee te maken.” Denk aan een interview met een bekende uit Den Haag op een manier waarop hij of zij nog nooit is geïnterviewd. “Je leert deze persoon op een geheel nieuwe manier kennen”, belooft hij. 

Elke zondag is anders

De Lieve Marianne-column van Heerschop die wekelijks in het 538-programma Evers Staat Op te beluisteren was, stopte vanwege het vertrek van Edwin Evers als DJ van de ochtendshow, maar keert wel speciaal terug in het theater in een extra uitgebreide versie. Er komen ook gastacteurs langs, van toneelacteurs tot cabaretiers, om de toneel-of filmscène van de maand te spelen. Daarnaast speelt het publiek een essentiële rol in het rondje 'Belangrijke momenten' dat wordt gemaakt. De invulling van deze vaste onderdelen is iedere keer anders, waardoor elke zondagmiddag zijn eigen, unieke karakter heeft.

 

Zondag 29 mei in de Koninklijke Schouwburg

Op zondag 29 mei vindt De Alles Komt Goed Zondagmiddagshow voor het eerst plaats in de Koninklijke Schouwburg. Je zit óp het podium van de grote zaal.

Credits

Van en met Peter Heerschop en gasten
Foto's Wouter Vellekoop