De Grote Politieke Eindejaarsshow

De livestream van hét luchtige politieke jaaroverzicht
di 14 dec - 20:30
di 14 dec 2021
20:30
  • di 14 dec 2021
    20:30
    Locatievoorstellingen, Den Haag
    Online

Door de nieuwe maatregelen kan De Grote Politieke Eindejaarsshow in oorspronkelijke vorm helaas niet doorgaan. Bezoekers die al een kaartje hadden, zijn per mail geïnformeerd. Toch is er goed nieuws: Het is mogelijk om de voorstelling online te bekijken, via een livestream. Dit jaar weer met muziek van Stef Bos en een bekend politicus als special guest!

Bestel livestream

Het Binnenhof staat al een jaar op z’n kop. 2021 is het jaar van een vallend kabinet, nachtelijke debatten, verkiezingen en de langste formatie ooit… zo groot was de chaos nog nooit in Den Haag. En oh ja, de coronacrisis is er ook nog steeds. Gelukkig hebben Joost Vullings, Xander van der Wulp en Vincent Rietbergen een actieve herinnering aan alle scènes van deze uitputtende politieke thriller.

In De Politieke Eindejaarsshow 2021 ruimt het trio de scherven op en vertellen wat de blijvende gevolgen van dit historische politieke jaar zijn. Hoe moet het vertrouwen worden hersteld? En wat zijn de vooruitzichten van het nieuwe kabinet? Met humor, beelden en scherpe analyses blikken Joost, Xander en Vincent terug op het afgelopen jaar en kijken ze vooruit naar wat ons nog te wachten staat. Met muziek van Stef Bos en een bekende politicus als special guest!

Credits

De Politieke Eindejaarsshow is een productie van Haagsch College.

  • Joost Vullings is politiek commentator bij Eenvandaag
  • Xander van der Wulp is politiek verslaggever van NOS Nieuws. Joost en Xander maken samen de politieke podcast De Stemming
  • Vincent Rietbergen is presentator van Haagsch College