Een ode aan de zachte kracht

Simon Heijmans
vr 16 dec - 20:30
vr 16 dec 2022
20:30
  • vr 16 dec 2022
    20:30
    Zaal 3, Den Haag
    De Constant Rebecqueplein 20A

Twee mensen hadden elkaar al eerder kunnen kennen, maar hun levens raakten elkaar steeds net niet. Eerder verloren ze allebei van hun eigen eenzaamheid. Hij leefde alleen online. Zij vertrok met grote dromen naar Amerika en komt nu zonder terug. Maar vanaf vandaag is alles weer mogelijk. En anders morgen.

Simon Heijmans

Simon Heijmans (1989) is acteur, schrijver en podcastmaker. Hij studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Daarna speelde hij o.a. bij Het Toneel Speelt, MAAStd, Matzer Theaterproducties en in de muziektheaterproductie WarHorse. Op televisie was hij te zien in gastrollen in o.a. Flikken Maastricht, Tessa en De regels van Floor. 

Simon is Kompaan van gezelschap Kompagnie Kistemaker en is bij hen te zien in de voorstellingsreeks Missie Márquez. Zelf maakte hij eerder de succesvoorstelling Voor altijd duurt een jaar.  
 
Begin 2019 maakte Simon de podcast De brand in het landhuis voor NPO Radio 1 en NTR. De podcast kreeg lovende kritieken, stond wekenlang bovenaan de podcast-hitlijsten en ontving 2019 de BNR Podcast Award. 

Credits

Spel | Simon Heijmans, Eva Laurenssen 
Tekst, concept | Simon Heijmans 
Dramaturgie | Moniek Merkx