Het Huwelijk

Huub Stapel
za 29 jan - zo 30 jan
za 29 jan 2022
-
zo 30 jan 2022

Huub Stapel komt terug naar de Koninklijke Schouwburg! Hij stond in december 2019 twee keer voor een volle zaal met zijn solovoorstelling Het Huwelijk. Daarom is hij nu nog twee keer bij ons te zien in januari 2022!

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond het huwelijk. Hij confronteert je met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval: de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Geschikt is voor iedereen die getrouwd is of (nooit) van plan is dit te gaan doen

Huub Stapel speelde eerder onder meer de zeer succesvolle solo Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus, een theaterhit waarvoor de kaartjes nauwelijks aan te slepen waren. Zijn nieuwe onemanshow is geschreven door Haye van der Heyden, bekend van ondermeer Kinderen geen bezwaar en Baantjer.

Het Huwelijk is een pijnlijk grappige voorstelling, die geschikt is voor iedereen die getrouwd is of (nooit) van plan is dit te gaan doen, die gescheiden is of altijd ongehuwd gebleven.

Als gretig podiumartiest heeft hij het vermogen de zaal binnen tien minuten beet te pakken en niet meer los te laten.

De Volkskrant

Credits

Met: Huub Stapel
Regie: Paula Bangels
Script: Haye van der Heyden
Producent: MORE Theater Producties
Tourneeplanning en Publiciteitsmateriaal: Senf Theaterpartners, Delft
Website: www.moretheater.nl