do 9 apr - za 11 apr

Hoe ik talent voor het leven kreeg: De Expeditie

Wat We Doen
9 apr
-
11 apr
 • do 9 apr
  14:00 - 23:59
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Foyer
 • vr 10 apr
  14:00 - 23:59
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Foyer
 • za 11 apr
  14:00
  Pauze 23:59
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Foyer

Hoe is het om te vluchten en een nieuw leven op te bouwen in een vreemd land? Kom het verkennen tijdens De Expeditie, het verdiepingsprogramma van de voorstelling Hoe ik talent voor het leven kreeg. Met o.a. kunst, debat, muziek en film geeft de Expeditie een menselijk perspectief op een groot onderwerp.


De Expeditie is het verdiepingsprogramma van de voorstelling Hoe ik talent voor het leven kreeg, een grootse theaterbeleving over het leven- en eindeloze wachten- in een AZC. De voorstelling geeft op een rauwe en verrassend grappige manier een beeld van het asielbeleid en ook van de Nederlandse samenleving. In De Expeditie wordt het thema van de voorstelling verder verkent door middel van beeldende kunst, exposities, workshops, talkshows, film, muziek, comedy, workshops en meer.

Inhoud en ontmoeting komen samen in de De Expeditie. Mensen uit het AZC, statushouders, theaterliefhebbers, beleidsmakers, bedrijven, kunstenaars en bezoekers: iedereen is uitgenodigd om tijdens De Expeditie hun blikveld te verbreden, elkaar te ontmoeten en samen in gesprek te gaan over de vraag: wat vinden we menselijk? Dat doen we met een uiteenlopend programma met debat, short documentaires, fotografie, beeldende kunst, muziek, eten en comedy en meer. Allemaal bieden ze een eigen menselijk perspectief op hoe het is het om te vluchten en een nieuw leven op te bouwen in een vreemd land.

Het programma bestaat onder meer uit: films van Movies that Matter, exposities van Humanity House en Stichting de Vrolijkheid, een installatie van Studio  L A, talkshows met wisselende gasten, eten van Safa’s Kitchen, live muziek, workshops van ICK Amsterdam, George & Eran en Amsterdams Andalusisch Orkest en een Dabke night afterparty.

Tijd: 14.00-00.00 uur

Toegang Expeditie: gratis

Het verdiepingsprogramma van de voorstelling Hoe ik talent voor het leven kreeg. 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie