zo 8 mrt - 20:00

Vers uit Rotterdam

Codarts Rotterdam
8 mrt
20:00
  • zo 8 mrt
    20:00
    The Stretch 3.0
    Zaal 3, Den Haag
    De Constant Rebecqueplein 20A

Met virtuoze brutaliteit presenteren studenten en alumni van Codarts Muziektheater hun artistieke fantasieën. Voor het derde jaar op rij presenteren deze jonge talenten drie theatrale mini-concerten op één avond.

Muziek, theater, performance en beeld worden op uiteenlopende manieren samengebracht en ook weer uit elkaar getrokken: traditionele liedkunst meets Björk meets Sondheim meets soundscapes meets Radiohead meets klassiek.

Verdere invulling van het programma wordt later bekendgemaakt.

Over Vers

We werken met een groot aantal opleidingen samen. Dit doen we onder de noemer Vers. Soms komen zij een week werken in Zaal 3 om aan het eind van die week hun werk te presenteren. Weer een andere keer voeren studenten een voorstelling op die ze op de academie hebben gemaakt.

Vers is voor de studenten een mooie kans om in een professionele omgeving hun werk te presenteren. En voor het publiek is het een leuke manier om nieuwe talenten te ontdekken. Kijk hieronder welke opleiding wanneer langskomt.

Drie theatrale mini-concerten van jong theatertalent op één avond

Onderdeel van:
Vers
Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie