za 28 mrt - 10:00 - di 5 mei - 15:00

Werkplaats Theater Na de Dam (12+) (28 maart t/m 5 mei)

HNTeducatie
28 mrt
-
5 mei
10:00 - 15:00
  • za 28 mrt
    10:00 - 15:00
    HNT Studio's, Den Haag
    Studio 3

In het kader van Theater na de Dam maakt HNTeducatie een voorstelling over de Tweede Wereldoorlog tijdens deze werkplaats voor 12+.

Dit jaar is extra bijzonder want we vieren 75 jaar bevrijding. Hoe was het eigenlijk om niet vrij te zijn? Tijdens het maakproces ga je in gesprek met ouderen die de oorlog als kind hebben meegemaakt.
Hoe was het om jong te zijn tijdens de oorlog? Kon je eigenlijk nog wel buitenspelen? Hoe zag de Schouwburg eruit toen de Duitsers deze bezette? En wie leefden er stiekem in de gangen van de Schouwburg?

Nu hebben we vrijheid om te gaan en staan waar we willen, om te zeggen wat we denken, om te zijn wie we willen zijn. Wat is vrijheid en zijn wij in deze tijd echt vrij? Onder leiding van professionele theatermakers maak je een voorstelling over vrijheid.

Repetities zijn in weekenden in maart en april. Meer info of opgeven? Stuur een mail naar Lottte de Leeuw: lottedeleeuw@hnt.nl

Let op! Om deel te nemen moet je van 28 maart t/m 5 mei beschikbaar zijn. Je koopt een kaartje voor 28 maart, maar deze is dus geldig voor alle dagen!

Onderdeel van:
Familievoorstellingen
Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie