vr 20 dec - 20:30

Vers uit Amsterdam

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
20 dec
20:30
  • vr 20 dec
    20:30
    We Doen Het Zelf Wel
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Het Paradijs

Een wijze vrouw zei ooit: "Velen van ons leven als een acteur die een rol tegen zijn zin heeft aanvaard in een stuk waarin hij niet gelooft." Acht studenten van de Amsterdamse Toneelschool spelen de voorstelling We doen het zelf wel, onder begeleiding van HNT-acteur Bram Coopmans.

We doen het zelf wel. Waarover gaat die voorstelling? Dat weten we nog niet. Het materiaal moet nog bedacht worden. De voorstelling nog gemaakt. De spelers moeten hun regisseur nog ontmoeten. De loop van het geweer moet nog met buskruit gevuld worden zodat er een explosie kan plaatsvinden. En voor die trekker kan worden overgehaald, hebben we in ieder geval zin en geloven erin.

Want... zoals een andere wijze vrouw ooit zei: "Zonder geloof in de zaak, krijgt men niet het minste voor elkaar."

Vers

We werken met een groot aantal opleidingen samen. Dit doen we onder de noemer Vers. Soms komen zij een week werken in Zaal 3 om aan het eind van die week hun werk te presenteren. Weer een andere keer voeren studenten een voorstelling op die ze op de academie hebben gemaakt.

Acht studenten van de Amsterdamse Toneelschool onder begeleiding van HNT-acteur Bram Coopmans

Onderdeel van:
Vers
Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie