Petra Strahovnik: Through the Looking Glass

Ensemble Modelo62
14 dec
17:00 - 18:15
  • za 14 dec
    17:00 - 18:15
    Festival Dag in de Branding
    Zaal 3, Den Haag
    De Constant Rebecqueplein 20A

Componist Petra Strahovnik schetst met muziek, geluid, performancekunst, video en elektronica de gevolgen van aandoeningen als ADHD, autisme, angst, depressie en een bipolaire stoornis. Ze confronteert het publiek met de innerlijke wereld van een persoon die ondanks zichzelf een andere weg aflegt dan de 'doorsnee mens'. Kunnen we empathie voor hem of haar opbrengen en ons concept van wat ‘normaal’ is bijstellen?

Through the Looking Glass is een reeks van vijf stukken waarvan er vier worden uitgevoerd tijdens Festival Dag in de Branding. De stukken worden door Modelo62 doorlopend uitgevoerd in Zaal 3, Studio LOOS en het Rewire kantoor en je kunt zelf je route bepalen.

Through the Looking Glass is een onderdeel van disOrders, een meerjarig project van Petra Strahovnik en Ensemble Modelo62 over geestelijke gezondheid.

Kaartverkoop

Dit concert is onderdeel van Festival Dag in de Branding. Voor het complete programma van het festival die dag kijk op de website van Festival Dag in de Branding.

Op onze website kan je een losse kaart kopen voor het onderdeel dat bij ons in Zaal 3 geprogrammeerd staat. Wil je naar het gehele festival, koop dan een passe-partout op de website van Festival Dag in de Branding.

Credits

met Ensemble Modelo62

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie