Single release: Spring Tide

Spring Tide, Pyke
30 nov
20:30 - 22:15
  • za 30 nov
    20:30 - 22:15
    Zaal 3, Den Haag
    De Constant Rebecqueplein 20A

Op zaterdag 30 november brengt de Haagse band Spring Tide hun tweede single uit. Dit vieren ze met een live-optreden in Zaal 3. In oktober bracht Spring Tide hun debuut-single ‘Show Me More’ uit. Zaal 3 wordt vanavond opgewarmd door de Haagse singer-songwriter Pyke. Hierna speelt Spring Tide een set waarin ze hun nieuwe single laten horen: Eternal Lover. Een diverse muzikale avond waar je akoestische Britpop tot elektronische Synthpop kunt verwachten. Zorg dat je de single ‘Show Me More’ al helemaal mee kan zingen! Hopelijk krijg je nu al zin om te dansen…

Over Spring Tide

Spring Tide is een synthpop groep gevormd in 2017 in Den Haag. Na eerst veel ge-experimenteerd te hebben in verschillende stijlen, bleek synthpop de ware liefde van de vier jonge honden te zijn, waar de band hier en daar ook flirt met een vleugje disco. Geïnspireerd door synthpop bands uit de jaren 80, zoals ‘A Flock Of Seagulls’ en ‘Duran Duran’, Spring Tide is een levendige en kenmerkende golf van swingende drums, melodische baslijnen, ritmische gitaren en stroperige synthesizers. Waan jezelf in een Aziatische stad, op een warme zomerse avond en luister naar: Spring Tide.

Over Pyke

Pyke is een songwriter met een karakteristieke stem en rake, melancholische nummers die door merg en been gaan. Bitterzoete dromerige acidfolk met een Britpoppy verve. De songs zijn bewapend met catchy refreintjes die je bij de lurven grijpen. Eenmaal Pyke’s stem gehoord te hebben, vergeet je hem nooit meer.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie