KLAAS (5+) met gebarentolk

HNTjong
1 dec
11:30
  • zo 1 dec
    11:30 - 12:15
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Het Paradijs

Op zondag 1 december is Klaas (5+) van HNTjong toegankelijk gemaakt met een gebarentolk voor iedereen met een auditieve beperking.

Informatie over de toegankelijkheid van deze locatie
Deze voorstelling speelt in de Koninklijke Schouwburg. Meer informatie over de toegankelijkheid van deze locatie vindt u hier.

Een kleine jongen kijkt uit over zee en wacht op de komst van Sinterklaas. Het regent en waait, het is winter aan zee. Dan ziet hij iets roods drijven op de golven, het is de muts van Sint. Wat volgt is een spannend en ontroerend verhaal vol wintergevoel en hoopvolle verwachting waarin een kleine jongen een lange weg aflegt om Sinterklaas te helpen.

Klaas is een nostalgisch, Oudhollands Sinterklaasverhaal van de bekende Nederlandse jeugdauteur W.G. van de Hulst. Een vertelling met de smaak van warme chocolademelk en de geur van pepernoten die doet denken aan Heijermans’ Op hoop van zegen, maar dan voor jonge kinderen.

In een prachtig miniatuur verteldecor geïnspireerd op het oude Scheveningen en Panorama Mesdag.

Onderdeel van:
1 + 1 = 3
HNTonbeperkt

Credits

tekst W.G. van de Hulst
regie Noël Fischer
spel Remco Melles en Feike Looyen (o.v.b.)
vormgeving Marianne Burgers

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie