do 19 dec - 20:15

Showponies 2 met audiodescriptie

De Alex Klaasen Revue
19 dec
20:15
  • do 19 dec
    20:15
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Showpones 2 is op donderdag 19 december te beleven door iedereen met een visuele beperking. Vooraf is er een inleiding om kennis te maken met het decor, de kostuums en de stemmen van de acteurs. Tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiobeschrijving, door visueel beperkten speciaal te horen via een draadloze koptelefoon. Blindengeleidehonden zijn welkom. Reserveren voor HNTonbeperkt kan via mail kassa@hnt.nl onder vermelding van "Komt Dat Zien/ HNTOnbeperkt".

Informatie over de toegankelijkheid van deze locatie
Deze voorstelling speelt in de Koninklijke Schouwburg. Meer informatie over de toegankelijkheid van deze locatie vindt u hier.

De Alex Klaasen Revue - Showponies
 was een ongekend succes. Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2. Ook nu barst weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Je gaat genieten van een alzheimermusical van en met demente bejaarden, een veganistisch Zwanenmeer-ballet, een achtstemmige jodelsymfonie en nog veel meer.

De tragiek schuilt in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter; het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, mag u helemaal zelf bepalen. U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick, speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden. En ook voor Johan Derksen.

Credits

Met Alex Klaasen, Freek Bartels, Jip Smit, Daniel Cornelissen e.a.
Regie Gijs de Lange
Co-regie Esther Habbema
Teksten Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen
Choreografie/staging Daan Wijnands
Muziek Jan Groenteman, Keez Groenteman, Peter van de Witte en Rutger de Bekker Arno Bremers

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie