wo 11 dec - do 12 dec

Inleiding La voix humaine

Internationaal Theater Amsterdam
11 dec
-
12 dec
 • wo 11 dec
  19:30 - 20:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Paul Steenbergenfoyer
 • do 12 dec
  19:30 - 20:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Paul Steenbergenfoyer

Bent u nieuwsgierig hoe een voorstelling tot stand komt of welke keuzes een regisseur allemaal maakt? Bezoek dan een inleiding voorafgaand aan de voorstelling.

Voor aanvang van de voorstelling vertelt een van de dramaturgen van Internationaal Theater Amsterdam meer over La voix humaine, over Halina Reijn en over de totstandkoming van deze voorstelling. De dramaturg gaat in op de tekst van Jean Cocteau, op de ideeën en de toneelbewerking van ITA-regisseur en -directeur Ivo van Hove en op het intieme maakproces van de voorstelling. Intiem, omdat Ivo en Halina maar met een heel kleine groep mensen om hen heen aan deze solovoorstelling hebben gewerkt. De dramaturg verwerkt anekdotes over het proces, backstage verhalen en inzichten over techniek en decor. In ongeveer dertig minuten hoort u achtergronden om de voorstelling optimaal te kunnen beleven.


Bent u Vriend van Het Nationale Theater? Dan kunt de inleidingen kosteloos bezoeken. Denk er wel aan om een kaart te bestellen zodat u verzekerd bent van een plek.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie