Rudan’s Coffee Break

AKOM Ensemble | Dag in de Branding
12 okt
05:00
  • za 12 okt
    05:00
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 2

In Rudan’s Coffee Break volgen we Rudan, die niet in staat is contact te maken met zijn innerlijk. In een poging greep te krijgen op zichzelf en de wereld om hem heen, maakt hij een ritueel van zijn koffiepauze. Hij put inspiratie uit de avontuurlijke reis die het product aflegt, van koffieboon tot warme kop koffie.

Meriç Artaç (28) is geboren in Istanboel, waar ze als vijfjarige al naar het conservatorium ging. Haar master compositie haalde ze in 2015 bij Peter-Jan Wagemans in Rotterdam (Codarts). In seizoen 2019/2020 is Meriç artist-in-residence bij Festival Dag in de Branding. De komende twee jaar zal zij de vorm en inhoud bepalen van acht edities Dag in de Branding vol muziek, muziektheater, installatiekunst en performance art.

 

12 oktober stelt Meriç zichzelf voor aan de hand van haar recente werk Rudan’s Coffee Break, over de protagonist Rudan. Rudan’s Coffee Break wordt uitgevoerd door Artaç’ eigen ensemble AKOM. De entreeprijs is inclusief een consumptie.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie