Nog nooit vertoond

Diederik van Vleuten
6 jun
-
7 jun
Data & tickets
 • wo 6 jun
  20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
 • do 7 jun
  20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal

Diederik van Vleuten speelde de afgelopen seizoenen in de Koninklijke Schouwburg al zijn drie solovoorstellingen, waarin hij zijn familiegeschiedenis tegen het licht van de grote geschiedenis hield. Nog Nooit Vertoond is de afsluiting van deze historische reeks. Geestig en boeiend, ontroerend en confronterend.

De cast

In 2018 viert Diederik zijn debuut als schrijver van een rijk geïllustreerd boek over zijn familiearchief. Want er is zoveel nog niet verteld en vooral: nog nooit vertoond. Wat zou er gebeuren als hij die enorme schat aan oude foto's voor een keer in het theater zou presenteren? Als hij zijn publiek anno 2018 een verdwenen wereld zou voortoveren van tropenhelmen en telegrammen, chaperonnes en schipbreuken.

Een meesterverteller en zijn toverlantaarn

Wat er dan gebeurt moet u zelf komen bekijken. En snel ook, want de voorstelling is maar een half seizoen te zien. Een groot scherm, een stoel, een glaasje water. Misschien zelfs een piano. Een meesterverteller en zijn toverlantaarn. De afsluiting van een historisch drieluik. Nog een keer terug naar vroeger en dan moedig voorwaarts. Dát is Nog Nooit Vertoond.

Credits

tekst en spel Diederik van Vleuten

regie Berend Boudewijn