Doneer een theaterkaartje voor Trojan Wars

15 aug
-
31 aug
  • 15 aug - 31 aug
    donatie, donatie
    Donatie

Het Nationale Theater roept haar bezoekers op om een kaartje te doneren zodat Haagse jongeren kosteloos kunnen genieten van de marathonvoorstelling Trojan Wars van HNTjong. Deze voorstelling, die op 14 maart 2020 in première gaat in Den Haag, is geschikt voor jongeren, young adults en volwassenen. Via deze pagina kan een bedrag worden gedoneerd om ervoor te zorgen dat alle Haagse jongeren van deze bingewatch-marathon kunnen genieten.

 

"Zo’n gigantisch project kost natuurlijk meer geld dan een reguliere voorstelling", zegt artistiek leider Noël Fischer. "We willen graag dat veel Haagse jongeren komen kijken, maar weten ook dat de budgetten van scholen niet helemaal toereikend zijn. We willen voorkomen dat er om een ouderbijdrage gevraagd moet worden, waardoor sommige jongeren misschien worden uitgesloten. Daarom roepen we onze vaste bezoekers op om een kaartje te doneren. Zo kunnen alle Haagse jongeren van de voorstelling genieten!"

 

Trojan Wars

Trojan Wars is een vijf uur durende experience over vriendschap, verraad en liefde gebaseerd op de epische verhalen uit de Ilias van Homerus en relateert aan de grote wereldconflicten van nu. Trojan Wars wordt een verpletterende bingewatch-marathon over de verwoestende en fascinerende kracht van oorlog.

“Er staat een grote cast op het toneel: tien acteurs spelen meer dan dertig personages uit de Ilias. Dat is eigenlijk een verzameling van epische verhalen over een korte periode uit de Trojaanse oorlog”, vertelt Fischer. “Die kun je simpelweg niet vertellen in anderhalf uur. Bovendien ben ik zelf gek op het bingewatchen van series. Dat kan nu in het theater. Daarnaast heb ik altijd de wens gehad om zo’n lange en grootse voorstelling te maken. Eindelijk is het zover.”

 

Steun de actie

Het mogelijk om via deze pagina geld te doneren. Vanaf €10,- koop je al een kaartje voor een Haagse jongere. 

 

Onderdeel van:
Donatie events
Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie