HOT avond

Het Nationale Theater
18 nov
-
25 mei
 • ma 18 nov
  20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
 • ma 20 jan
  20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
 • ma 16 mrt
  20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
 • ma 25 mei
  20:15
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal

Tijdens een HOT-avond gebeurt er van alles. Het is de gewaagdste avond die we maken. In iedere HOT-avond staat een thema centraal dat ook in een van onze voorstellingen aan bod komt, het heeft iets met kunst en op zijn minst één gesprek, het duurt altijd 100 minuten, kost een tientje en is één keer in de drie maanden.

De Aarde is HOT met o.a. Marianne Thieme en De Poezieboys!
Het thema van de eerste HOT-avond van dit seizoen is De Aarde is HOT en de eerste namen zijn bekend. Ewald Engelen (financieel geograaf), Marianne Thieme (Partij voor de Dieren), Marjan Minnesma (cultuuractivist en directeur van Urgenda) en De Poezieboys zijn alvast van de partij! 

Bestel nu heel de serie hier 4x HOT voor €20,-.

Eerdere edities zijn hartstikke HOT
In Marokkanen zijn HOT bijvoorbeeld, kookte een Marokkaanse kok op het podium. In Den Haag is HOT zongen bekende Hagenezen als Wim Deetman, Tommie Beugelsdijk, Valika Smeulders en John van Zweeden uit volle borst ‘O, o Den Haag’. En in Optimisme is HOT stonden jongeren op het toneel die moeilijk aan de bak komen. Zij vertelden hoe ze opgebloeid zijn door op de Haagse Markt te werken. 

HOT is één groot experiment
Want één keer in de drie maanden willen we een avond maken waar alles kan. Willen we experimenteren en nieuwe ideeën uitproberen. Onderzoeken wat we eigenlijk durven. Wat het nou precies betekent om Het Nationale Theater te zijn. Dat doen we van HOT naar her. Omdat we met de HOT-avonden inspelen op de actualiteit wordt het programma één maand van tevoren bekend gemaakt. 

Want zeg nou zelf: wat doe je anders op maandagavond?
 

Vier keer naar HOT voor € 20

Bestel in één keer de hele serie HOT-avonden voor slechts € 20. 

Onderdeel van:
... is HOT avonden

Credits

Door Het Nationale Theater
programmamaker Paul Slangen 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie