Italo Disco!

Urlaub Italo Disco festa

Urland, Mark du Mosch, The Social Lover e.a.
24 mei
21:45
  • vr 24 mei
    21:45 - 03:00
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 1
    Geweest

De bazen van Urland bouwen op 24 mei Theater aan het Spui om tot een club. Koop hier jouw kaartje voor de Italo Disco festa en dans door tot in de vroege uurtjes met o.a. Mark du Mosch (Dekmantel / clone.nl), The Social Lover (BAKK/ Red Light Radio) en anderen.

Voorafgaand aan deze festa heb je ook de mogelijkheid om de performance URLAUB mee te maken (van 20:15 uur tot 21:45 uur). Voor een ticket URLAUB + Italo Disco festa kun je hier terecht. 

 

Check hier de URLAUB afspeellijst om alvast een beetje in de stemming te komen. Sarà una festa!

Mark du Mosch
Mark du Mosch is een in Rotterdam gevestigde producer en DJ die de afgelopen paar jaar het meeste respect heeft verdiend in de Nederlandse alternatieve muziekscene. De reden is simpel: hij durft verder te gaan dan het voor de hand liggende, zijn rauwe maar emotionele kenmerkende klank is onderscheidend, veelzijdig en verbluffend creatief. Verwacht perfect uitgevoerde analoge gelukzaligheid van een vakman die langzaam maar zeker zijn weg vindt naar de platenzaken van internationale house- en techno-kenners.

The Social Lover
The Social Lover draait buiten clubs, barretjes en andere schimmige plekken ook iedere maand bij radioshow bij Red Light Radio en Operator. Als DJ is hij er vooral op gericht op muziek te kiezen hoog in contrast is. Daarnaast heeft hij ook twee platenlabels, BAKK en @Rubber waarop diverse electronische muziek is uitgebracht van binnen- en buitenlandse artiesten. Naast muziek is Ruben Verkuylen, The Social Lover zijn ‘echte’ naam, grafisch ontwerper en ook de vaste vormgever van URLAND.

Starborough
Joost Starborough draait al meer dan 15 jaar mee in de Haagse Westcoast electro scene. Hij organiseerde feestjes voor Cybernetic Broadcasting System en Intergalactic FM, beheerde de online radiozender Radio Galaxia en draait deejay-sets vol diepe electro, house & techno in de undergroundscene van Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Check https://soundcloud.com/starborough om een idee te krijgen, of zet de mix op die hij onlangs met kameraad Pawel Blot opnam voor Red Light Radio. Voor ons Italo Disco feest injecteert hij zijn set met een extra dosis analoge synthesizer-actie: vanuit Den Haag naar Rimini, Detroit en Chicago met een uurtje laagvliegen voor gevorderden.

Jimi Zoet
Jimi Zoet is performer en producer. Binnen het Rotterdamse performancecollectief URLAND is hij verantwoordelijk voor het geluidsontwerp en de muziek. Daarnaast maakt hij composities voor voorstellingen van o.a. Davy Pieters en Nastaran Razawi Khorasani. Deze avond speelt hij een live set geïnspireerd op de typische west coast sound van Den Haag.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie