za 2 mei - 10:00 - 11:30

Pim Pam Paars (2+)

Meboer & Bakker
2 mei
10:00 - 11:30
 • za 2 mei
  10:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Paul Steenbergenfoyer
 • za 2 mei
  11:30
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Paul Steenbergenfoyer

Pim Pam Paars is een komische, muzikale performance waarbij je, je in een levend schilderij waant, vol bonte kleuren en dansende vormen!

"Ppprrrrrsssssssttttt..." Een groot knalgeel vierkant verschijnt en stuitert vrolijk rond. "Plop." Een kleinere blauwe cirkel springt tevoorschijn en doet een gek dansje om het vierkant heen. En: "Whooei", een rode driehoek, 2 oranje strepen en 5 groene rechthoeken komen ook op het grote kleuren- en vormenfestijn af. Langzaam vinden ze een plekje en ontstaat er een prachtig landschap in alle kleuren van de regenboog!

Tot slot worden ook de kinderen uitgenodigd in deze wonderlijke wereld. Als kleine kunstenaars kunnen ze zelf verder creëren en spelen. Het decor van de voorstelling verandert in een interactieve speelinstallatie.


Pim Pam Paars
is onderdeel van Familiefestival dag: Kleurrijk.

Deze voorstelling is samen met de voorstelling Geel die dag te zien en er zijn in de foyer van Het Paradijs allerlei activiteiten. Wil je daar de hele dag bij zijn? Klik hier voor je passe-partout.

Credits

spel en concept Suzanne Bakker en Rianne Meboer
regieadvies Paul van der Laan en Tjebbe Roelofs
vormgevingsadvies Calle de Hoog
muziekadvies Jolle Roelofs
beeld Ruben Steeman (Buro RuSt)

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie