Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Ayşegül Karaca / Storytelling Center / Theater RAST
20 nov
20:30
  • wo 20 nov
    20:30
    Zaal 3, Den Haag
    De Constant Rebecqueplein 20A

Ayşegül, actrice en zangeres, ziet slecht. Buitengewoon slecht zelfs. Ze gaat door het leven met een zicht van twintig procent. Bovendien heeft ze een wiebeloog, waardoor haar beperking ook voor iedereen waar te nemen is. Lang heeft ze dat niet onder ogen willen zien. Ze wilde een normaal meisje zijn. En dat lukte haar, niet beseffend dat ze zichzelf daarmee volledige voorbijliep. Maar lang bleef ze niet bij de pakken neerzitten.

Verhalen die een groter publiek verdienen! Er zijn van die verhalen die verteld moeten worden. Verhalen van doorsnee Nederlanders die helemaal niet doorsnee zijn, maar verbazingwekkend en meeslepend. Verhalen die je ontroeren, boos maken, of laten lachen. Regisseur Celil Toksöz verzamelt zulke verhalen en maakt er een hartverwarmende voorstelling van.

Het verhaal van Ayşegül Karaca is hier een van. In een muzikale en bij vlagen buitengewoon humoristische en soms interactieve voorstelling, geeft Aysegul een kijkje in haar leven. Op het podium stelt ze zich voor het eerst open en vertelt over haar ogen. Daarnaast onthult ze een lang verborgen familiegeheim.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet gaat over het leven met slechtziendheid en is gebaseerd op de verhalen van actrice en zangeres Ayşegül Karaca, die zelf ook speelt. Zij wordt geregisseerd door Celil Toksöz, artistiek leider van Theater Rast. De tekst voor de voorstelling werd ontwikkeld in samenwerking met Anne van Delft, Elena Serrano Gonzalez en Ivana Cult. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet is een productie van het Storytelling\Theater Lab van Storytelling Centre in coproductie met Theater Rast. Komend theaterseizoen zal de voorstelling nog verschillende malen te zien zijn, in theaters en op scholen door heel Nederland.

Credits

spel Ayşegül Karaca
samenstelling en regie Celil Toksöz
stagiaire regie assistent / dramaturgie Ivana Cult
dramaturgie Elena Serrano Gonzalez

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie