do 19 dec - 18:00 - 21:30

Kerst in Zaal 3

Zaal 3 en Nest
19 dec
18:00 - 21:30
  • do 19 dec
    18:00 - 21:30
    Zaal 3, Den Haag
    De Constant Rebecqueplein 20A

Kerst vieren was nog nooit zo leuk. Een feestelijke avond van Nest en Zaal 3 rond de tentoonstelling van Wim T. Schippers en Daniel van Straalen in Nest. Jonge kunstenaars, theatermakers en performers brengen een ode aan het gedachtegoed van de fluxusbeweging. Omdat fluxus met de grootste vanzelfsprekendheid niet aan disciplines deed, doen wij dat op deze avond ook niet. Het programma vindt dus plaats in onze beide instellingen in alle ruimtes.

De avond begint om 18.00 uur in Nest met een welkomsdrankje, een klein hapje en een bezoek aan de tentoonstelling 7 year old me. Tussen 18.30 uur en 19.00 uur gaan we naar Zaal 3, waar tussen 19.00 en 20.00 uur het hoofdgerecht in de foyer geserveerd wordt. Tussen 20.00 en 21.00 uur is er een programma met verschillende acts in de zaal. Om 21.00 uur komen we de zaal weer uit voor een dessert + programma in de foyer tot 21.30 uur. Aansluitend is er nog een borrel.

Kaarten kosten 25 euro (€12,50 voor de voorstelling en €12,50 voor het eten). Dat noemen wij nog eens een zalig kerstfeest.

Over de tentoonstelling 7 year old me

De gevoeligheid voor taal, humor en de banaliteit van het alledaagse staan centraal in de tentoonstelling 7 year old me. Nest toont Wim T. Schippers en Daniël van Straalen in een unieke samenwerking. Op een speelse, maar serieuze manier dichten ze waarde toe aan ogenschijnlijk waardeloze dingen. Door bestaande, alhoewel onzichtbare codes te ontwrichten, werpen de kunstenaars je terug op je eigen intuïtie waarbij de anti-climax zegeviert.

In aanloop naar de tentoonstelling hebben Schippers en Van Straalen veelvuldig contact met elkaar. Ze hebben geschreven, elkaar uitgedaagd en samen het hoofd gebroken over allerlei vragen. 7 year old me toont nieuw en vertrouwd werk van beide kunstenaars.

Meer informatie op de website van NEST.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie