ma 2 dec - 20:30 - 21:25

The Bitchboy Project

Lars Brinkman
2 dec
20:30 - 21:25
  • ma 2 dec
    20:30 - 21:25
    Zaal 3, Den Haag
    De Constant Rebecqueplein 20A

In deze fysieke performance gaat Lars op zoek naar vrouwelijkheid binnen het ‘jongen-zijn’. Hij exploreert de extreme uitersten van zijn eigen persoonlijkheid, zijn eigen fysiek en zijn fantasieën. Een poging van een jongen om alle kanten van zichzelf als mens te omarmen en om daarin volledige vrijheid te ervaren.

Acteur en theatermaker Lars Brinkman studeerde in 2017 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij vormde samen met Ayla Satijn het duo MORPHEUS en onder deze naam gooiden zij hoge ogen tijdens het Café Theater Festival en het Fringe Festival met de voorstellingen Droombeeld en Schemertijd. Daarnaast was hij als acteur te zien in de voorstelling Pride van Sarah Ringoet over de homocultuur.

The Bitchboy Project komt voort uit de wens van Lars om een eigen voorstelling te maken over mannelijkheid en vrouwelijkheid. The Bitchboy Project ging in première in mei 2018 in Leuven en was daarna te zien op het Fringe Festival Amsterdam.

Recensies

Theaterkrant
"Mooie solo over Lars Brinkmans genderoverschrijdende binnenwereld."

Credits

concept en spel Lars Brinkman
geluidsontwerp Tijmen Lohmeijer
coach Randi De Vlieghe

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie