za 14 sep - wo 26 feb

PAK'M (3+)

BonteHond
14 sep
-
26 feb
 • wo 26 feb
  11:00
  Reprise
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2
 • wo 26 feb
  13:00
  Reprise
  Theater aan het Spui, Den Haag
  Zaal 2
 • zo 15 sep
  10:00 - 10:50
  Reprise
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
 • zo 15 sep
  11:30 - 12:20
  Reprise
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK'M
Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

We zien drie ogenschijnlijk 'volwassen' presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.
Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.


PAK'M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias.

Er wordt niet gesproken in de voorstelling, dus als je geen Nederlands spreekt, kun je ook naar de voorstelling komen!

Recensies

 “De soundtrack van Wim Conradi is allesbepalend in een serie woordeloze achtervolgingen.” ★★★★ De Volkskrant


“…net als in AaiPet, de vorige kleutervoorstelling voor de allerkleinsten van regisseur René Geerlings en Wim Conradi, is de timing van de spelers (Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias en Linda Zijl) perfect en betrekken zij waar maar even kan de kinderen in hun doldwaze jacht op de microfoon.” De Theaterkrant
 

"Regisseur René Geerlings weet hoe hij de kleintjes kan boeien (en niet alleen die)." Het Parool

Credits

concept & regie René Geerlings
spel Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl, Mathijs Mahler, Frankly Joe Maulany, Henke Tuinstra e.a. (in wisselende samenstelling)
muziek Wim Conradi

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie