WIJN

Carine Crutzen, Porgy Franssen e.a.
5 mei
-
16 mei
Data & tickets
 • za 5 mei
  20:15 - 22:35
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest
 • wo 16 mei
  20:15 - 22:35
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
  Geweest

Vrienden die af en toe een flesje met elkaar opentrekken blijven langer bevriend. Hoewel... Charles en Charlotte ontvangen in hun grachtenpand in Amsterdam oude vrienden voor de jaarlijkse wijnavond. Maar de sfeer is gespannen. Met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel.

In de thrillerkomedie Wijn nemen zes geweldige acteurs u mee in een met wijn doordrenkte avond, waarop alles net even anders loopt dan verwacht.

Geniet na afloop van de High Wine!

Charles en Charlotte ontvangen in hun grachtenpand in Amsterdam oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond. Gezellig? Nou nee, want de sfeer is gespannen: Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte mogen elkaar niet en Charles heeft een wel heel bijzonder moment gekozen voor de wijnavond dit jaar. Bovendien is Ed dit keer niet uitgenodigd, terwijl hij de wijnavonden ooit heeft bedacht en altijd van de partij was. Als hij toch nog komt opdagen en even later ook de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, loopt de boel compleet uit de hand. Want met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel. High Wine na afloop

Nog even doorwijnen na afloop van de voorstelling? Dat kan! Geniet op zowel zaterdag 5 als woensdag 16 mei van de High Wine. U proeft drie heerlijke glaasjes wijn inclusief hapjes in Theaterbrasserie Wasserman. Bestel de High Wine voor €15,75 per persoon.

Voeg na het kiezen van uw stoelen de High Wine toe aan uw bestelling.

 


Recensies

''Uitstekende acteurs die per rol ook nog eens erg goed gecast zijn.''
''Carine Crutzen schittert als de droeve moeder Charlotte.''

Theaterkrant ★★★★

''Fantastisch ten tonele gevoerd.''
''Carine Crutzen geeft met vonkelende ogen ingehouden stijl aan Charlotte.''

Volkskrant ★★★★

''Wijn is een Who’s Afraid of Virginia Woolf? voor onze tijd.''
NRC ★★★
 

 

Credits

tekst Philip Walkate
regie Victor van Swaay
met Porgy Franssen, Carine Crutzen, Vincent Croiset, Renée Fokker, Evert van der Meulen en Randy Fokke

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie