ma 24 feb - di 25 feb

NEE! (2+)

Onder het Buro
24 feb
-
25 feb
 • ma 24 feb
  10:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
 • ma 24 feb
  11:30
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
 • di 25 feb
  10:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs
 • di 25 feb
  11:30
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Het Paradijs

Een energieke, stoere en fysieke voorstelling over nee zeggen, waarin Tessa en Olivier op een lichte manier een groot verhaal vertellen. 

Deze voorstelling is onderdeel van kindertheaterfestival Lentekriebels.

“Welkom bij onze super ingewikkelde en bijzondere lezing. We hebben heel veel voorbereid en gaan een ontzettend belangrijk verhaal vertellen. Dus let goed op!” Tessa en Olivier zijn serieus. Heel serieus. Ze geven in hun lezing de kinderen alles mee wat ze écht moeten weten in het leven. Dus iedereen goed luisteren want Tessa en Olivier doen ontzettend hun best!


Oké, soms gaat niet alles volgens plan. Je bent verkouden of je bent wat vergeten. En soms zit alles tegen, dan lijkt het wel alsof iemand je in de verkeerde richting duwt, je bal afpakt en je pootje haakt! En soms is iets eigenlijk gewoon helemaal niet leuk… Wat als je helemaal niet wil doen wat anderen van je verwachten? Wat als je liever in de plassen stampt en je moeder na-aapt? Is het niet heerlijk om je eigen plan te trekken en nee te zeggen? Is het soms niet veel leuker om lekker je eigen gevoel te volgen en eigen keuzes te maken? Tessa en Olivier zeggen keihard nee en dat levert een mooi avontuur op.

Credits

Concept & regie: Milan Boele van Hensbroek
Concept & spel: Tessa Friedrich & Olivier van Klaarbergen

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie