vr 21 feb - 19:30

Mijn moeder is een diva (8+)

De Toneelmakerij
21 feb
19:30
  • vr 21 feb
    19:30
    Theater aan het Spui, Den Haag
    Zaal 1

Een absurdistische tragikomedie over niet zo beroemde kinderen met een heel beroemde moeder 

Viktor en Valencia zijn een tweeling. Ze lijken niet op elkaar, maar hun divamoeder zegt het. Die is modeontwerpster en draagt de meest flamboyante creaties. Ze heeft de hele wereld over gereisd en wordt overal aanbeden, zegt ze zelf. Maar klopt dat wel?

Kom wat eerder naar het theater voor de Girls Night! In de foyer vinden allerlei gratis activiteiten plaats rondom de voorstelling.

De moeder van Viktor en Valencia is een diva. Maar de laatste jaren ligt ze boven in haar slaapkamer te roken met de gordijnen dicht. Viktor en Valencia hoeven niet naar school want ze weten alles al. Hun moeder heeft hen precies verteld hoe het leven in elkaar zit. Zo weten ze bijvoorbeeld dat aardige mensen geld van je willen, dat muzikanten lui zijn, dat verliefdheid niet bijzonder is en dat champagne essentieel is bij een goed ontbijt.

Voor Mijn moeder is een diva slaan Paul Knieriem (regie), Wart Kamps en Ellen Parren (tekst) de handen ineen. Het is voor het eerst dat Kamps en Parren een jeugdvoorstelling maken, een wens die zij al lange tijd hebben


Tip! Bezoek van te voren ook de gratis Girls Night / Diva Party. 

Recensies

Gemaakt en gespeeld door Wart Kamps en Ellen Parren, twee bekende gezichten van televisie o.a. Klokhuis, Missie Aarde, Treurteevee, KLEM.

Credits

Regie Paul Knieriem
Tekst Ellen Parren
Acteurs Wart Kamps, Ellen Parren

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie