vr 27 mrt - 20:15

Cocktails

Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn e.a.
27 mrt
20:15
  • vr 27 mrt
    20:15
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Tijdens een heerlijke avond aan het strand neemt het leven van vijf vrienden plots een ingrijpende wending. In een cocktail pijnlijke onthullingen komen hun op het oog zo geslaagde levens ineens in een heel ander licht te staan. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel?

Cocktails is de opvolger van de zeer goed ontvangen voorstelling Wijn. In een verhaal dat zowel spannend als humoristisch is, laten vijf vrienden hun licht schijnen op de waarde van vriendschap. Tijdens een heerlijke avond aan het strand, Mojito of Margarita in de hand, neemt hun leven plots een onverwachte en ingrijpende wending die de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef stelt. In een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen komen hun op het oog geslaagde levens ineens in een geheel ander licht te staan. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel?

Cocktails is een tragikomedie van de makers van Wijn over kwetsbaarheid, veerkracht en solidariteit. De Telegraaf schreef over Wijn in 2018: “Walkate heeft gezorgd voor scherpe, vileine dialogen die niet alleen de lach aanjagen, maar waar je tegelijkertijd de pijn onder voelt.”

Credits

Regie Victor van Swaay
Tekst Philip Walkate
Met Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van de Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie