di 24 mrt - wo 25 mrt

Wij gaan het hebben over haar (12+)

Blokland & Blackman
24 mrt
-
25 mrt
 • di 24 mrt
  13:30
  Zaal 3, Den Haag
  De Constant Rebecqueplein 20A
 • wo 25 mrt
  13:30
  Zaal 3, Den Haag
  De Constant Rebecqueplein 20A
 • wo 25 mrt
  19:30
  Zaal 3, Den Haag
  De Constant Rebecqueplein 20A

Wat is schoonheid?
Wij gaan het hebben over haar.
Wij gaan het hebben over jou en mij en iedereen.
Wij willen het hebben over haar dat is: gevlochten, gekamd, gestyled, gepresst, gekwetst, gestraight, gevreesd, ongeremd, onderdrukt, bevrijd, gewassen, ongedwongen. Wij zijn allemaal ons eigen haar.

Het nieuwe theaterduo Blackman&Blokland geven uitleg aan de termen ‘goed haar’ en ‘slecht haar’. Iedereen worstelt met haar en sommige mensen hebben een bijzondere geschiedenis met hun haar. Een vrolijke en serieuze voorstelling met spoken word, stand up, zang en theater gecombineerd met een flinke dosis humor. Geknipt voor echt iedereen vanaf 12 jaar.

Wij gaan het hebben over haar is winnaar van de Amsterdam Fringe Awards 2018 en genomineerd voor de BNG cultuurprijs 2018.

Recensies

De Volkskrant ★★★★
"... vanuit een simpel gegeven groeit de voorstelling uit tot een scherp, bevlogen en relevant discussiestuk over culturele toe-eigening, waarbij gelukkig ook genoeg te lachen valt."

Credits

regie Milone Reigman
concept en spel Yahmani Blackman, Dorothy Blokland

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie