za 8 feb - 20:15 - 22:20

Percossa

Double Bill
8 feb
20:15 - 22:20
  • za 8 feb
    20:15 - 22:20
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

Twee van Percossa's internationaal meest succesvolle shows verschijnen weer samen op de planken in de Nederlandse theaters. Samen zorgen ze voor een wervelende avond, vol energiek drumvuurwerk, humoristisch muziektheater en breekbare acts. Ritmisch boksende gastheren, een dampende sambaband, op flessen spelende clowns, dreunende drums – je kijkt je ogen uit bij dit Haagse gezelschap!

Fysiek & ritmisch muziektheater!

Op veler verzoek brengt Percossa twee van haar internationaal meest succesvolle shows weer op de planken in de Nederlandse theaters. Tien Jaar van de Straat en Knock Out komen samen in een wervelende avond DOUBLE BILL, vol energiek drumvuurwerk, humoristisch muziektheater en breekbare acts.

Onder regie van Karel de Rooij (Mini en Maxi) vliegen de vier straatartiesten voor de pauze letterlijk over het toneel, waarbij ze u in hoog tempo trakteren op muziektheater met de meest verrassende instrumenten en attributen. Na de pauze wordt u meegezogen in een arena waar niets is wat het lijkt: ritmisch boksende gastheren, een dampende sambaband, op flessen spelende clowns en dreunende drums… “Vier virtuoze komedianten in een onderling gevecht” (AD).

Welkom in de wereld van Percossa!

Credits

Regie Karel de Rooij
Met Freek Koopmans, Janwillem van der Poll, Eric Robillard e.a.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie