vr 7 feb - 19:30

Back to Oz (8+)

Het Filiaal Theatermakers | Stadsschouwburg Utrecht | K.O. Brass | Slagwerk Den Haag
7 feb
19:30
  • vr 7 feb
    19:30
    Koninklijke Schouwburg, Den Haag
    Grote Zaal

De ideale wintervoorstelling, met Slagwerk Den Haag en K.O.Brass

Het Filiaal Theatermakers presenteert deze winter een unieke combinatie van live film, theater en muziek in één voorstelling. Met een nieuwe tekst gebaseerd op de boeken over Oz, een spetterende band, een cameraman op de vloer en een cast die moeiteloos schakelt tussen spel, zang en camerawerk. Kortom, origineel muziektheater waar je met meer hart, verstand en moed uit komt!

Als in de tv studio tijdens een uitzending van het weerbericht alles op hol slaat, belandt weervrouw Doortje (Naomi van der Linden), plotseling in de onvoorspelbare wereld van Oz. Met haar nieuwe vrienden Blik, Stro en Leeuw, gaat ze op zoek naar de GROTE OZ en trotseren ze de gevaren van de Gele Steenweg. Maar komt ze ooit nog terug?

Naomi van der Linden is een van de winnaars van de Piket Kunst Prijzen 2019

Credits

Regie Monique Corvers
Tekst Don Duyns
Acteurs Naomi van der Linden, Jaike Belfor, Maurits v.d. Berg, Ramses Graus, Sacha Muller, Henke Tuinstra, Eileen Graham, Barend van Daal
Slagwerk Den Haag: Ryoko Imai, Niels Meliefste, Joey Marijs / Lodewijk Bles
K.O. Brass Kobi Arditi (trombone), Romain Bly / Koen Smits (trompet), Randell Heye (trompet), Robert-Jan Looysen (hoorn), Patrick Votrian (tuba)

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie