Back to Oz (8+)

Het Filiaal Theatermakers | Stadsschouwburg Utrecht | K.O. Brass! | Slagwerk Den Haag
7 feb
19:30
  • vr 7 feb
    19:30
    Koninklijke Schouwburg, Den_Haag
    Grote Zaal

Doortje is weervrouw en een echte young professional. Toch maakt ze soms een foutje. Als tijdens een uitzending kortsluiting in de studio ontstaat, belandt ze als een wervelwind in een andere wereld. Een wereld waar heel andere wetten gelden. Waar je de dingen moet bekijken door een groene bril.

Weervrouw Door overleeft ternauwernood de aanval van Leeuw, redt Stro van de vuurdood en Blik van doorroesten. Eigenlijk wil Door wel naar huis. Maar wie is eigenlijk die man achter het gordijn die alles arrangeert?

In Back to Oz zit alles wat een spectaculaire kerst/wintervoorstelling nodig heeft. Een tekst van Don Duyns gebaseerd op alle boeken over Oz van Frank L. Baum, een swingende band samengesteld uit musici van K.O. Brass! en Slagwerk Den Haag o.l.v. Gábor Tarján, live videobeelden, acht steengoede acteurs en een happy end. Back to Oz is muziektheater waar je met een beetje meer hart, verstand en moed uit komt!

Credits

Regie Monique Corvers
Tekst Don Duyns

Acteurs Naomi van der Linden, Jaike Belfor, Maurits v.d. Berg, Ramses Graus, Sacha Muller, Henke Tuinstra, Eileen Graham

Slagwerk Den Haag: Ryoko Imai, Niels Meliefste, Joey Marijs

K.O. Brass! Kobi Arditi (trombone), Romain Bly (trompet), Randell Heye (trompet), Robert-Jan Looysen (hoorn), Patrick Votrian (tuba)

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie