vr 24 jan - za 25 jan

Daniël Arends

Meer van hetzelfde (deel 1)
24 jan
-
25 jan
 • vr 24 jan
  20:15 - 21:45
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
 • za 25 jan
  20:15 - 21:45
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal

"Daar ben ik weer, lieve mensen. Met mijn cynische grappen, quasifilosofische inhoud en gespeelde nonchalance. U krijgt vanavond alles exact zoals u dat van mij gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige. Veel plezier met Meer van hetzelfde (deel 1)." 

Daniël Arends is schurend eerlijk, verbaal agressief, intrigerend en charmant tegelijk. Voor het eerst in de Koninklijke Schouwburg.

Recensies

Over Daniël Arends vorige programma De Afterparty:

NRC ★★★★
"Arends zit deze voorstelling in een onweerstaanbare flow. (…) Heen en weer ijsberend over het podium, met handen en vingers zijn woorden onderstrepend en een peilende blik als hij even temporiseert of zich een gemakkelijke grap permitteert, houdt hij je in zijn verhaal gevangen. (…) Hij wil het hart van het woord 'gezellig' naar buiten trekken, de huid van de letters schrapen, het woord onder zijn voeten vertrappelen en het dan voor de zekerheid in de fik steken."
 

Dagblad van het Noorden ★★★★
"Treiterkop in spitsvondig college. (…) Afwisselend ingetogen en uitbundig, maakt hij opnieuw indruk met zijn observaties binnen een sprankelend kader van bizarre en hilarische contrasten. (…) Hij is een treiterkop, een man van redenaties, die zalen afsluit. Zijn toon is die van een spitsvondig college. (…) het is een sluitend, compact relaas."
 

Trouw ★★★
"Zijn stijl is sarren, dwars zijn, grof, hard, gevaarlijk en politiek incorrect uit de hoek komen. (…) Van grof naar invoelend en weer terug."

Credits

van en met Daniël Arends

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie