wo 22 jan - do 23 jan

Tonio

Porgy Franssen, Jacqueline Blom e.a.
22 jan
-
23 jan
 • wo 22 jan
  20:15 - 22:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal
 • do 23 jan
  20:15 - 22:00
  Koninklijke Schouwburg, Den Haag
  Grote Zaal

De indrukwekkende, rauwe bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio is nu bewerkt voor het theater. Waar de moeder uit alle macht probeert om niet weg te glijden in verdriet, bijt de vader zich vast in het verzamelen en vastleggen van feiten. Drijft het verlies de ouders uit elkaar of zijn ze in staat elkaar te troosten?

Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? De indrukwekkende, rauwe bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio, is nu bewerkt voor theater. In deze voorstelling staat de zoektocht van de ouders om samen overeind te blijven centraal. Hoe kun je elkaar blijven vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen? Waar de moeder uit alle macht probeert om niet weg te glijden in verdriet, bijt de vader zich vast in het verzamelen en vastleggen van feiten. Drijft het verlies de ouders uit elkaar of zijn ze in staat elkaar te troosten?

Onderdeel van:
Boeken op de planken

Credits

regie Ignace Cornelissen
naar de roman van A.F.Th. van der Heijden
met Porgy Franssen, Jacqueline Blom, Lisa Zweerman e.a.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie